* Site Adı: aysun ugus
* Site Adresi: aysunugus.com.tr
* Açıklama: İngilizce kursu
* Açıldığı Tarih: 12 ocak 2021
* Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: ücretsiz ingilizce eğitimi
Aysun Uğuş Bursa İngilizce Kursu Bursanın En İyi Dil Kursu olan
Aysun Uğuş Dil Okulunun başarısının ardında işini severek ve büyük bir aşkla yapılmasının yattığı muhakkak.
Aysun Uğuş Bursa İngilizce Kursunun idealist eğitmen kadrosu ve dürüst bir firma olarak sektörde var olması ile başarısı gün geçtikçe artmaktadır.
19 yaşından bu yana eğitimci olarak çalışan
Aysun Uğuş bugüne dek yüzlerce öğrencinin
İngilizce öğrenmesine katkı sağlamıştır. Yüzde 92lik başarı oranı yakalamasının diğer etmenlerinden biri de sonuç odaklı ve
kişiye özel eğitim planı sunması ile kişinin ihtiyacı olan eğitimi almasını sağlamasıdır.
Bursada İngilizce Kursu arayan
kurumsal firmaların tercih ettiği 1. marka
Aysun Uğuş İngilizce Kursudur. Markamızı yakından tanımanız için pandemi kuralları çerçevesinde bir çayımızı içmeye bekleriz. Vaktiniz yoksa WhatsApp ile ulaşabilirsiniz. Ya da
iletişim formunu doldurabilir ve size ulaşmamızı bekleyebilirsiniz.
Aysun Uğuş Bursa İngilizce Kursu Olarak Kurumsal Firmalara;
+
İngilizce,
+
Almanca,
+
İtalyanca,
+
İspanyolca,
Dilleri için Eğitmenlerimiz İle Dil Desteği Veriyoruz. Bursanın En İyi Dil Okulundan Hizmet Almak İçin İletişime Geçebilirsiniz. İLETİŞİME GEÇ92%
bAŞARI oranımız
Aysun Uğuş Bursa İngilizce Okulu Olarak İngilizce Öğretmede De 1 Numarayız !
98%
memnuniyet oranımız
Öğrencilerimizin %98i İngilizce Kursumuzu Çok Sevdi Ve Tavsiye Etti !
95%
tercih edilme oranımız
Öğrencilerin diğer kurumlarla kıyasladığında bizi seçme oranları %95 !
İNGİLİZCEN HANGİ SEVİYEDE ÖĞRENMEK İSTER MİSİN? SEVİYE TESPİT SINAVI Online Eğitim
Aysun Uğuş İngilizce Kursu Olarak Online Eğitim İle Hizmet Veriyoruz.
Online Eğitimlerimiz Hakkında Bilgi AlKişiye Özel Eğitim Planı
Kişiye Özel Eğitim Planı İle Başarı Oranımızı %92 yaptık.
Genel İngilizce Eğitimimiz Hakkında Bilgi AlYılların Tecrübesi
Aysun Uğuş Bursa Dil Okulu Olarak Yıllardır Zirveyi Koruyoruz.
Hakkımızda Daha Fazla Bilgi Al
Kalite Tesadüf Değildir
Bursa Aysun Uğuş İngilizce Kursu olarak kurumsal firmalardan bireysel başvuru yapan öğrencilerimize, akademik sınavlara hazırlanan öğrencilerimizden mülakatlara hazırlanmak isteyen öğrencilerimize İngilizce öğretiyoruz.
İstediğin paketi seç, ister grup olarak kamplarımıza katıl istersen bireysel paket satın al. İster yüz yüze, istersen de online eğitimlerimizden yararlan.
Kişiye özel planlama ve yılların tecrübesi ile sende İngilizce öğrenmek istersen iletişime geçebilirsin.