Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sizin profilinize bakmadım.Uğraşamamda zaten.Domain arıyorum kısmına konu açmıştınız önceki günlerde. Domain önerisi diye.O zaman kalbim ağrıyor doktor yokmu diyenlerede yardımcı olun bir doktor bulun forumdan.Sadece domaine takılı kalmayın.
Bu forumdan olmasa da o konuda da destek olan doktorlar ile tanıştım. Babam rahmetli olmadan önce lösemi teşhisi konulmuştu. Başka bir forumda bu durumdan bahsettim. Sağolsun bir doktor arkadaş babamın tahlil sonuçlarını istedi kendisi baktı düşüncelerini söyledi hocalarına gösterdi neredeyse her gün aradı yeni testler yapıldı ise göndermemi durumunun nasıl gittiğini verilen ilaçları falan sordu. Yani bunu yapanlar da var. Bu meslek ya da bir kategori değil insanlıkla alakalı bir durum. İçerisinde insanlığı olan doktor da bunu yapar, webmaster da yapar, mimar da yapar merak etmeyin. Mesela dedemin köydeki evinin çizimlerini bir tanıdığımızın mimar olan oğlu hazırlamıştı kendisine para teklif ettiğimizde kabul etmedi ne yaptıysak almadı biz de parayı kabul etmediği için dedem her sene köyde bahçede ürünler çıkınca güzellerinden seçer koliler kendisine göndeririz yani bu işler böyledir. Her zaman parayı ilk önceliğiniz yapmamanız dileklerimle...