ynncl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklı sayılırsın hocam ama fazla abartmışsınız
İsmetKerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 yardımlaşma formu bazen saçma konular olsada amacı webmasterlar arasında yardımlaşma.
mrbold adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
efendim isteyen yardımcı olur isteyen ücretle yardımcı olur bu açılan konulara müdahale edemeyiz ama r10'da herkes elinden geldiğince birbirine yardım etmesi oldukça güzel birşey bence absürt konular çıkıyor elbette maalesef
Yusufben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu Unutmuşsunuz Listenize eklemeyi, Hayatta her şey Para değil Hepimiz insanız ve Bilgi Alış veriş Platformudur Burası ister ücretli ister ücretsiz Yardımcı olursunuz ...
RocksoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Henüz 7 aylık üyesiniz, biraz abartarak yazmışsınız

İnsanlar burada işlerini öğrenip, geliştiriyor. Ayrıca burada insanlar yardım istiyorlar, yardımcı olanlar olur, olmak istemeyenler olmuyor.
Sizi rahatsız eden ne
chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır kurumu hocam. İnsanlara yardımcı olarak sevaba girebilirsiniz.
emirhan5353 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum kültüründen uzak olduğunuz için bu tür konular hakkında düşünemiyorsunuz belli ki. Forumda, “R10.net ticaret forumu” diye bir ibare geçmediğine göre burası sadece ticaret forumu değildir.
AirPlus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayır işide yapabilirim. ticaret işide bu kişilere bağlı durum bazen news veya zen kaydını bedavada yapıyorum. Bazen yapmıyorum.

sonuç olarak hem yardım hem hayır işi yapıyorum hem ticaret yapıyorum. buradaki sizin için sorun olan tam olarak nedir ?
xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha 1 sene olmamış üye olalı hocam acele etme öğrenirsin ☺️
Genç arkadaşlarımız çoğaldı forumda. Özellikler öğrenci arkadaşlar açıyor bu başlıkları. Hoşgörülü olalım biraz. Zorla değil. ☺️
manyakherif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır Kurumu
bozkaplan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum kültürünün temel amacı zaten yardımlaşmadır.Türkiye de 2000 li yillarin başlangıcını yaşayanlar iyi bilirler.

R10
Forumtr
ircforumlari
shiftdelete

Daha ismini saymadiğim bir çok forum sitelerinin ilk kuruluş amacı yardımlaşma ve dayanışmadır.
umutaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayır kurumuda ticaret forumuda
GorevlerNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10.Net Yardımlaşma ve bilgi platformudur.
Burayı sadece ticarethane olarak görenleri kınıyorum.
Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yardımlaşmak iyi bir şey
AmazonGenTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeri gelir ticaret yaparsın yeri gelir yardım edersin yeri gelir hayır yaparsın. Burayı kocaman bir aile gibi düşün. Aile içinde bazen ticaretlerde olur yardımlaşmalarda.

Sevgiler.
Merhaba,

Vakit ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim.Değerli yorumlarınızdan şunu anladım.Keriz değil, yardım arıyorlar.