Site adresi ; ilgili kişilerle paylaşılacaktır. (r10'da kıskanan kişi sayısı çok fazla)
Sitenin aylık getirisi: 400 - 1000 TL arası değişiyor, Halka arzlar fazla oldukça içerikler çok ilgi görüyor vs.
Sitenin açılış tarihi: 3Yıl
Kategori, sitenin içeriği nedir:Borsa, Hisse, Halka Arzlar vs.
Günlük hit sayısı: 500-3000 arası değişiyor içeriklere göre
Ziyaretçi kaynağı: %85 arama motorları, %10 direk, %5 sosyal medya (arada sırada paylaşım yapıyorum)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Yaşında DA5 PA15
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: DAHİL WP TEMA
Yazılım lisans sonlanma zamanı: SINIRSIZ
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK,
Açıklama, Site NEWS Kayıtlıdır, siteyi aldığımdan beri herşeyiyle bizzat ben ilgilendim, ilk zamanlar botla içerik çekiyordum, sonra herşeyi tek tek eklemeye başladım, halka arz haberlerini eklediğimde ilk 3 sırada çıkıyorum, forum aramalarında hisse kodu ile aratmalarda yine ilk 5'de çıkıyorum, yeni alt domain kurdum bazı yabancı kelimelerde 2. sayfaya kadar gelmeye başladı,
sitenin 1 forum 1 stockmarket olarak 2 subdomaini vardır, siteyi satmak istemiyorum fakat bu adsense gelirlerini çekmek konusunda sıkıntılarım çıktı, kamu kurumunda çalışanlar adsenden gelir edemiyormuş bunu öğrendiğim için satmak zorunda kaliyorum, adsense'de 5000 TL'ye yakın para bulunmaktadır, sitenin kendi isminde google playde yayınlanmış uygulamasıda mevcuttur,
bu konuyu açmamın amacı sitenin fiyat değerini öğrenmektir, benim sitemden daha kötü olan site bile 15 k civarı istemiş, yorumlarınızı bekliyorum