Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli okurlar sadece şahsıma ait ve denediğim bilgilere yer vereceğim hata olarak görebilirsiniz.

Fazla bir kilo alımı var ise önce hastane ye gitmenizi tavsiye ederim.

Öncelikle yeme demiyorum hic birinize ama yemenin de bir adabı bir uslubu olur bir oturmada 1 ekmek ve yanına kalori ve yağ tüketmeyin.
İlk olarak nefsinize hakim olarak başlayın bunun için ise ara öğünler ekleyin ve yiyeceğiniz kaloriyi ya da besini belirleyin.
Mesela ben 5 öğün alıyorum kahvaltımı yapıyorum ( 5 adet haşlanmış yumurta patates vb)

Ve stabil bir şekilde bir kilo verimi genelde ek bir yardımcı olmadan zor ek bir yardımcı olsa bile zor o yüzden hayatınıza birazcık yürüme ve hareketi ekleyin derim buna ışiniz vb engel oluyor ise ufak işlere bile enerji ya da efor harcayarak bile kilo vermeniz mümkün.
Akşam yemeklerinizde şunu unutmadan yeme içme işlemi yapın benim midemin bir limiti var ve o limitin üzerine cıkar isem midem zorlanır ve daha fazlasını kaldıramaz diyerek son öğününüz alın.

Kısaca tavsiye:
-Günde min 5-12 lt arası su bu sizi tok hissetirecek ve besin aldırmayacak.
-Ben sirkeli su iciyorum (Eğer bir rahatsızlığınız yok ise için) tok hissi veriyor.
-Evde antenmansız kilo vermek için bir sürü temel videolar var günün belli bir kısmını buna harcayabilirsiniz.

Aklıma normalde bir çok şey gelir ama şu an bu kadarlık geldi bir hata ya da bir eksiklik var ise kusura bakmayın.

Önemli not: Bir diyetisyen ya da koc değilim sadece günlük hayatta uyguladığım şeyleri paylaştım.
Yediginiz menuler nelee gunluk hayatta. Paylasabilirmisiniz bunuda