@dizidepom; çok alıntı olduğu için etiketliyorum. Sen benim yazdığımı anlamamışsın gördüğüm kadarıyla ben kişi özelinde söylemedim. Belli kesime söyledim sırf polemik oluşmasın diye ama sen hem o kesimde olmadığını belirtiyor hem de üstüne alınıyorsun.
"Videoyu izlemedim. Zaten youtube videonun ne olduğunu söylemiş. Aşı karşıtı arkadaşlar eczaneden aldıkları ilaçların prospektüsünü okuyorsa iyi bence. Okuyup araştırmak iyidir ama kendi düşünceni belirten videoları makaleleri kaynak almak mantıklı değildir."
Ya hocam kaç yaşında insanız, konu benim konum. Konunun videosunu youtube'a yükleyen de benim. Soruyu soran da benim. "
Zaten youtube videonun ne olduğunu söylemiş. " sorduğum soruda youtube'un neden engellediğini de sordum sen ona cevap vermişsin şimdi bana ben sana cevap vermedim diyorsun? Dahası ben aşı karşıtı kesimde olmadığımı sizinde belirttiğiniz gibi kaç defa belirttim fakat siz benim konuma cevap yazarak aslında bana yazıyorsunuz şu ifadeyi "
Aşı karşıtı arkadaşlar..." Son kısma gelecek olursak "Okuyup araştırmak iyidir ama kendi düşünceni belirten videoları makaleleri kaynak almak mantıklı değildir." : Bu videodaki hiçbir konuşma doğru ya da yanlış bilmem ama benim düşüncemi belirtmiyor. İlla benim bir düşüncemi belirtiyor olması mı lazım paylaşmam için? Ben bir şüphem olduğu için konuyu açtım sağolun sizde zahmet edip cevap yazdınız. Kime? Konuya. Konu kimin? Benim. Yani aslında genel yazmak istemiş olabilirsiniz ama benim sorularımla alakalı cevaplarınız. Şimdi siz kendinizi benim yerime koyun bir anlığına. Nasıl cevap yazmayayım? Ayrıca ben ısrarla bir taraf olmadığımı belirtmeye devam ediyorum. İnsanca yaşamak varken neden illa her konuda bir taraf olalım ki?