Aşı olun hocam. Amerika ve Avrupa aşıdan sonra bakın nasıl normal hayata döndü.
Bizde çift doz aşı olanların sayısı sadece %20'lerde olmasına rağmen, vakalarda gözle görülür bir azalış var.
Tabi bunda, artık Avrupa ve ABD'den gelen virüs sayısında azalmanın da etkisi var, herşey bir bütün.
Aşı olun.
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.
Şu zamana kadar sizde dahil sağlıklı iseniz, bu yaşınıza kadar geldiyseniz bunun sebebi küçükken olduğunuz, bebekken olduğunuz, çocukken olduğunuz aşılardır. Polemik yaratmıyorum derken bile yaratıyorsun ama farkında değilsin. Güvenmiyorsan böyle bir şüphen bulunuyor ise inaktif aşı yaptır veya olma. Ama burda olacak olan veya olmuş olan insanları bir darboğaza sokma.
Kardeşim bak anlama yeteneğin mi zayıf yoksa okumadın mı konuyu baştan bilmiyorum. Ben ısrarla birden fazla yorumumda belirttiğim üzere aşı karşıtı değilim! Bende aşı oldum. Hiçbirini de sorgulamadım çünkü güvenirlikleri kanıtlanmış. Ben bu aşıda bir güvensizlik var neden diyorum. Sen kalkmışsın bana diyorsun ki polemik yaratıyorsun. Kırıcı olmak istemiyorum ama biraz kitap okuyun lütfen. Sorumu anlamayıp bir de beni insanları darboğaza soktuğumu söylemişsin. Benim ne haddime ha? Soruyorum sana benim ne haddime insanlara olumsuz etki etmek. Birinin burada verebileceği mantıklı bir cevapla belki benim gibi şüpheleri olan bir insanın fikri değişecek ve aşı olacak? Neden illa konuyu saçma sapan yerlere çekiyorsunuz. Kaç yaşındayız şurada, okuduğumuzu da lütfen düzgün okuyup anlayıp daha sonra yorum yapalım(fikir beyaan edelim).