Arkadaşlar, tuhafıma giden bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle şunu söyleyeyim bu konuyu açmaktaki amacım kimseyi kötülemek vs değil bu yüzden kimsenin ismini vermeyeceğim.
Bir kaç gün önce uygun fiyatlı bir hosting firması aradığımı belirttiğim bir konu açtım ve konu altına öneriler, hosting firması reklamlar vs geldi, bu arada az daha unutuyordum tabii ki tonla da PM geldi. Buraya kadar sorun yok olması gerektiği gibi. Daha sonra içlerinden bana uygun olanını seçip hostingi aldım ve konu altına o hosting firmasını etiketleyerek "Tercihim bu firma oldu, yardımcı olan herkese teşekkür ederim" gibi bir yazı yazdım.
Sandım ki, artık konuya yazan olmaz. Ondan sonra bile 15 kişi/firma kendi reklamını yaptı. Yahu ben zaten seçim yapmışım. Artık konunun geçerliliği bitmiş daha ne darlıyorsunuz insanı? Bugün baktım olacak gibi değil, o yazdığım mesajı alıntılayarak "Bu mesajı alıntı yapayım da, belki bazı kişilere seçim yaptığım ve artık ihtiyacım olmadığı konusunda fikir sahibi olmasında yardımcı olur" gibi bir şey yazdım. Dedim ki bu sefer kesin bitti. Bir de ne göreyim? Bir firma konuya PM ile bilgi verilmiştir yazıp. PM ile fiyat teklifi iletmiş ! Yahu ihtiyacım yok atma işte daha. Üstelik PM uzerinden ikinci kez teklif iletmiş 😂 bu durum çok canımı sıktı sizinle paylaşmak istedim. Belki bu konu, reklam yapacak yer arayan hosting firmalarına, reklam yapmadan önce konu ve içeriğini incelemesi gerektiğini açıklayan bir konu olmuştur.
Herkese iyi çalışmalar dilerim ☺️