akosetr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu , biraz bildim az da uydurdum gibi olmuş kusura bakmayın. Exploit işini de tam olarak kavrayamamışsınız ezber bilgiler var.

Konu sahibi için yanıtım :

Wordpress eklentilerinde güvenlik açığı potansiyeli bulunduran bir eklenti kullanmadıysanız, temanız veya başka kullandığınız bir şey w&rez değilse , brute force için şifreninizin yeteri kadar güvenli olduğunu düşünüyorsanız sunucunuz güvensiz olabilir. Kurduğunuz (Eklentisiz Default) Wordpress kolay kolay hacklenen bir sistem değil elbet açıkları vardır her sürümde fixliyorlar görüyoruz ama bu açıklar genellikle admin paneli üzerinde oluyor yetki yükseltmek , dizin dosyalarını görüntülemek vs vs gibi uzar gider. Yani wordpresste açık varsa bile direk sizin sisteminize erişip index atabileceği türden bir şey değildir. Atan var mıdır bilemem vardır belki enteresan bir şey bulup sömüren onlarda emin olun sizin sitenizle uğraşmaz.

Uzun lafın kısası:
Sunucunuza uname çekin ve google de aratın, zone siteleri çıkıyorsa indexe uname yazmışlarsa kuvvetli ihtimal paylaşımlı sunucunuz güvensizdir. Değiştirmenizi tavsiye ederim.

İyi günler.
Söylediğim gibi hocam.
Uzun zaman önce bıraktım bu işleri, haklı olabilirsiniz.