NetX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdiginiz seylerin konuyla alakasi yok ama yazmadan edemedim;
Arkadasiniz fotograf / video isiyle ugrasiyor ve bu isten para kazaniyor/kazanmayi planliyorsa bir zahmet aylik 100 lirayi da gozden cikarsa daha iyi olmaz mi? Adamlar odeme kolayligi da cikardi hâlâ yaranamadi. 3-5 liranin hesabindayiz.
Arkadaş fotoğraf işiyle uğraşıyor da ne kadar kazandığını düşünüyorsunuz da bunu diyorsunuz? Bilmiyorum yorumumu okurken neyi kurguladınız. Bu ayrı.

Konuyu açan arkadaş beni yanlış anlamasın kimsenin hayat standardı üzerine kelam edecek haddim yok. 4000 TL macbook alacağını gözüne kestirdiyse bir programa aylık 100 lira verebilir mi dersiniz. Dediğim gibi arkadaşımız böyle diyorum lütfen beni yanlış anlamasın.

Yani yorum yazarken gelişi güzel yazmıyorum. Pekala da söylediklerim konuyla alakası olduğunu düşünüyorum.

Üstelik bunun üzerine de uzun uzadıya konuyu genişletmeye gerek yok. Ben kendi Windows bilgisayarımdan memnunum ve diyorum ki şayet bu gibi programları yükleyeceksen bu makineyi ben kullandım bu gibi sorunları yaşayabilirsin diye uyarıyorum. Lütfen yorumları okurken bu kişi ne düşündü de bunu yazdı diye yorumlama da yapalım.

Ben şimdiden arkadaşımıza seçeceği bilgisayar için hayırlı olsun diyorum.