Öncelikle aşı reddi yoktur diyenlere zorla aşı vurulmuş ise dava açmalarını, alacakları tazminatı güzelce harcamalarını öneririm.

Sonrasında açıklamalara gelecek olursak, ortada bir salgın olmadığını ya da covid 19'un bir grip virüsü olduğunu söyleyen birilerinin dediklerine inanmak şaşırtıcı geliyor. Hani ben dahil dünyadaki doktorların hemen hepsinin gördüğü, tedavi ettiği bir hastalığın olmadığını söylüyorlar, nasıl bir komplo kurulmuş ki hemen hemen tüm doktorlar ve diğer sağlık personelleri bu komploya dahil olmuşlar, hatta bir kısmı olmayan bir hastalıktan hayatını kaybetmiş.

Sonuca gelecek olursak aşı olmak istemeyen olmaz, yasal hakkıdır, olmak isteyen de olur o da yasal hakkıdır. Herkes birbirine saygı duymak zorunda ama benim yoğun bakımlarda gördüklerimi görseydiniz olmak isteyeceği ize eminim. Videonun YouTube üzerine eklenememesinin sebebi sahte ya da şaibeli gördükleri videoların yüklenmesini engellemeleri olacaktır ki izlediğim kadarı ile konuşan kişilerin ellerinde bilimsel bir done yok, kendi sitenize yüklenmesinin ise teknik bir hataya bağlı olduğunu düşünüyorum eğer daha detaylı bilgi verecek olursanız bilgi sahibi olanlar sorunu çözerler.