1) Host özellikleri ve kalitesi site hızını etkiler mi ? : Kesinlikle etkiliyor 2) Kurumsal ve işini iyi yapan bir firma ile çalışmak isterim. Herkes ister
3) Host alırken bu imzamdaki site için nelere dikkat edeyim. Ben olsam Shared yani Paylaşımlı değil, VDS yani Sanal Atanmış Sunucu tercih ederdim 4) Firma ve Paket önerilerinizi öğrenebilir miyim ? Türk firmalarıyla çalışmayı pek tercih etmediğimden maalesef tavsiye edemeyeceğim
Hocam teşekkür ederim bilgiler için önereceğiniz firma vs var mıdır?
Hocam hangi paketini almalıyım sizce baktım ama bende olan paket ile aynı paketler nerede ise var konusunda
WhatsApp üzerinden iletişime geçerseniz yardımcı olurum. Şu anda kullandığınız hosting paketinin ne olduğunu anladım ve özet geçmek gerekirse kötü. (yalinyalniz güzel açıklama yapmış)
geçiyorum hocam
hocam konusuna baktım ama hangi paket işimi görür anlamadım
Öncelikle şunu söylemeliyim. Limitsiz trafik limitsiz disk alanı gibi olaylara takılma. Onlar genelde göz boyamak için var. Yüksek trafik anlık girmeye çalıştığı zaman genelde bu tarz sunucularda şişme yaşanıyor. Aşağı yukarı bunun 2 katı fiyatlı bir sunucu kullanıyorum internet sitem için. Fakat onda bile anlık yüksek girişte tıkanıyor. Sitenin aktifliğine, insanların ne kadar içinde gezindiklerine ve anlık maksimum kaç kişi olduğuna (veya olacağına) göre bir hesap kitap yapıp sitenin ilerleyişini ve güvenliği vesaire de hesaba katarak bir sunucu seçmek lazım. Özellikle donanım belirtmeyip bu tarz sınırsız şunu bunu veriyoruz diye söyleyen yerlerden biraz kaçınmanı tavsiye edebilirim.
Hocam sitenin anlık kullanıcısı vs değişiyor ama günlük max 1000 kişi giriyor şimdilik şu an ads reklam vs çıkıyorum 10k olcak en fazla önümüzdeki 3 ayda buna göre bir host paketi arıyorum işin gerçeği
tavsiyeniz var ise yazarsanız mutlu olurum
Güzel Hosting pek iyi değil hız konusunda
hocam hangisi iyi peki bu konu da