Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerekli açıklamalar burada kaynaklarıyla mevcut hocam https://teyit.org/analiz-covid-19-as...iltihaplanmasi

sonuç olarak araştırılıyor normal sayıda kalp iltihabı olduğu söyleniyor bunların da covid19un kalbe etkisinden daha düşük olduğu belirtilmiş

aşı ile miyokard bağlantısı olduğu söylenmiş bu arada bu miyokard ile ilişkilendirilen aşılar mRna olanlar biontech vs. kaynağa göre

bi tarafa göre bağlantısı kesinleşmiş diğer tarafa göre kesinleşmemiş ben açık açık belirtiyorum ne aşıya taparım ne aşı karşıtıym ancak attığınız videoda %1 haklı olabilir varken %99 saçmalık zaten anlatanların çoğu alternatif tıpçı onlarda bahsettiği sözde küreselciler gibi kendi ürünlerini, alternatif tıp ürünlerini satmaya çalışır bir çıkarı vardır. tavsiyem çıkarı olmayan kişileri dinleyip onaylı kaynakları okumalıyız
Hocam öncelikle attığınız link için teşekkür ederim. Aşağıda fotoğrafını bıraktığım üstü çizili yerleri okuyunca lise temel fizik dersi aklıma geldi: Kanun ve Teori. Açıkçası teoriler konunun başında sizin ve benim de belirttiğimiz gibi olacaktır. Keşke olmasa. Ben açıkçası anlatmak istediğimin pek anlaşıldığını düşünmüyorum. Araştırmaların devam ettiği yazıyor yazıda. Yani kesinleşmiş bir durum değil. "Aşıların kalp iltihaplanmasına neden olduğu kesinleşse de" cümlesi hangi kategori için yapılıyor örneğin? Mesela genç nüfus üzerine denenip olumlu sonuç alınıp bu yaşlılarda da başarılı olur, aynı sonucu verir mi diyorlar? Bu kısmı bilmiyoruz diyorum. Yani hatayla bir genelleme yapılması ileride nasıl feci sonuçlara yol açar? Bu döndürülemez daha kötü sonuçlara sebebiyet verir mi? Bilmiyoruz. Attığım videoda %1 haklılık payı olduğuna gelirsek, tüm konuşanların alternatif tıpçı, yalan söylediğini ve çıkarcı olduğunu düşünelim bir anlığına. Peki Oktay Sinanoğlu? Hocam, adam mekanı cennet olsun videoda bazı genel durumları çok güzel özetliyor. Kovid özeli konuşmuyor, genel konuşuyor. (Tabi bu konuya kovid'de dahil anlaşılacağı üzere.) Kısaca toprağın altında olan rahmetlinin benden alabileceği tek çıkar dua olur. Tavsiyeniz üzerine çıkarı olmayan kişileri dinlemek istiyorum. Mesela kimler, gerçekten merak ettiğim için öğrenmek istiyorum.