Öncelikle hayırlı günler, geceler.
Bir sorum vardı ilk defa bu konuda tıkandım. Daha önce cpanel üzerinde bulunan bir sitenin yedeğini almıştım. Bugün plesk panele taşımasını yaptım. Yedeği anadizin ve sql yedeği alarak taşıyorum genelde, bunu da öyle yapmıştım fakat sitenin ana dizininde index.html mevcut, alt 2 klasörde 2 farklı wordpress vardı. Kurulumunu da ben yapmıştım zamanında. Ana dizin yedeğini birebir yükledim, veritabanını oluşturdum, wp-config dosyalarını da düzenledim. Genelde sorun çıkarmadığı için en son kontrol ederim, işlemler bitti kontrol edeyim dedim index doğru çalışıyor fakat alt klasördeki wordpressler aktif değil, girmek istediğimde 403 hatası alıyorum. Daha önce yaşan birisi var mı ? Bunu nasıl çözebilirim ? En son dayanamadım sub domain olarak ekledim yine 403

Aklıma bir yol gelmedi.
* Bu arada alakası yoktur büyük ihtimalle ama ns adresleri cloudflare üzerinde kayıtlı sadece ip değişimi yaptım.
Merhaba cheavart,
Sunucuyu kiraladığınız yere destek bileti açarak çözümletebileceğiniz max 10 dakikalık bir işlemdir. Nginx, .htaccess, chown, chmod vs temel sebepleri vardır bunlardan biridir muhtemelen.
İyi çalışmalar.