Benim düşümcen şöyle bu konuda. Geçmiş yıllara bakıldığında bu virüsten ölümcül olan virüslerin salgınların bile henüz aşısı yokken bunun aşısının bu kadar kısa sürede ortaya çıkması pek hoşuma gitmedi. Daha doğrusu kuşku duymama sebep oldu. Birde olayın şu tarafı var aşı oluyorsunuz bu aşı şuan kimseye herhangi yan etki zarar vermeyebilir ama 10 yıl sonra aşı olanlar komple felç olsa ne olacak . Kim bunu üstelenecek bence kimse üstlenmez. Ben ayrıca önemli kişilerinde aşı değil pleasebo olduklarını düşünüyorum. Benim kafamda bu şuna benziyor benim araba su eksiltiyordu hemde ne eksiltme öyle olmadı böyle olmadı radyatör tıkayıcı aldım 50 liraya aktardım oh mis kesildi su akıtması 3 ay öylece bindim. 3 ay sonra baktım yine su kaynatıyor eksiltiyor. Sonra ne mi oldu komple üst kapat + o döktüğüm radyatör tıkayıcı herşeyi çamur gibi tıkadığı için lpg sistemi tüm borular herşey değişti. Yani 5 olacakken masrafım 10 oldu. Aşıda evet günü kurtarabilir fakat yarın bize ne verecek bilemeyiz. Heleki yaşadığımız şu zamanda böyle körü körüne sorgulamadan inanmak gerçekten şaşırtıcı zira haberleri görüyorsunuz