Az önce bir konu gördüm, kısa sürede silindi zaten. Konu açacak olan kişi sahiplenmek adı altında bir kedi satın almak istiyordu. (yada ben öyle anladım)
Kedi satın almanızı kesinlikle önermiyorum. Onun yerine sokaktan, annesinden ayrı düşmüş bir pisiciği kurtarın.

Sarı olanı(fıtı fıtı) facebookta gruptan sahiplendim, annesi babasından ayrı düşmüştü. Siyah beyaz(bücür) olanı sokakta bulduk, olay yerindeki köpüşü olan bir ablamız onu besliyordu, dediğine göre küçük çocuklar uzaktan getirip annesinden ayırmıştı. Şimdi sarı olan 1.5 yaşına geldi, beyaz olanda 8-9 aylık. Bizim ev için büyük mutluluk vesilesi oluyorlar. Aylık masraflarını soran olursa en fazla ayda 200 harcadık ortalama 150 civarı oluyor. Evde yaşadıkları için parazitlerini sık sık yaptırmaya gerek duymuyoruz. Kuduz aşıları zaten belediye tarımda 2,5 tl. İkiside erkek, sarı olanı kızgınlığa girmeden kısırlaştırdık, siyah olanında vakti yakın

Bizim evin pisilerinin hikayesinin özeti böyleydi, pisisi veya köpüşü olanların hikayelerini dinlemeyi çok isterim. Konu altına yazarlarsa çok mutlu olurum