semmajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen bir arkadaşım düğün salonu tutmuş. 25 bin lira. Ben anlam veremiyorum. Sırf birileri göbek atsın diye, neden 25 bin lira para dökülüyor ortaya.
Bende kendim geçen hafta bodrumda ultra her şey dahil bir otelden fiyat almıştım. 2 kişi 5 gece 6 gün, 4 küsür bin lira. Düğüne bu kadar para yatırana kadar krallar gibi tatil yapılabilirdi bence. Bu en basit örnek.
Keşke aile baskısı olmasa da düğüne bunca para yatırılmasa, çiftler baş başa, romantik 3-5 gece geçirse ya da bu para illa harcanacaksa, bi ev peşinatı olarak ödense, araba peşinatı olarak ödense.
Hocam eski kafa zihniyeti yüzünden düğün salonu tutuyorlar . Anne baba o kadar baskıcı davranıyorlar ki ya hadi kendi anne babamizi geçtim evlendigimizde birde karşi tarafın annesi babası var ya hadi onuda gectim tamam ama evlendigimizde eşimiz var ben bir defa evleniyorum hersey cok güzel ve lüks olsun diyorlar yaa hadi tamam onuda geçtim evlendiğimizde birde baldız var baldız pıspıspıs alttan alttan milleti dolduran yani bu ülkede hicbirsey değismez hocam dügün salonuna 25 binde verilir 100 binde .