3 kisiyiz en sonki fiste 700 tl cıvarında tam 19 gün oldu mağaşımı alınca almıştım dolabimda dolu et alamıyosak tavuk yeriz tavuk alamiyosak sebze yeriz ama yine bundan asla şikayetçi değil simdi sen dolabin içinide merak etmişsindir onuda buyrun bak dolapta ete dair hicbirsey bulunmuyor ama niye yokda diyemeyiz vesselam
Kardeşim yazmayayım yazmayayım dedim ama sürekli şükür edebiyatı yapıyorsun ve bence kendine eşine ve varsa çocuklarına yazık ediyorsun.
Eğer bir insan ailesine ve çocuklarına istedikleri yiyecekleri (dikkat et yiyecek diyorum yani insanın canı bal, pastırma, pirzola v.b gibi şeyler çekmesi gayet normal bir durumdur) alamıyorsa buna şükür değil isyan etmelidir. Çünkü sana bulunduğun her şartta şükür etmeni öğretenler emin ol ki şu an senin hayal bile edemeyeceğin hayatlar yaşıyor ve senin şu şartlarda anca rüyanda gördüğün yiyeceklerle besleniyorlar. Ama sana tavsiyem düşünce yapını değiştirmen ve insani hakkın olan istediğin gıdayı alabilme özgürlüğünü eline alana kadar farklı düşünmen her şeyi yiyip içebilecek duruma geldiğinde ise bol bol şükredersin
Ben şu an bol bol şükrediyorum. Allaha şükür ki çocuklarım ve kendimiz için istediğimiz tüm yiyecekleri istediğim zaman alabiliyorum. Lütfen beni yanlış anlama yazdıklarım rencide etmek için değil sadece kafanda bir takım düşüncelerin değişmesi içindi inşallah işe yarar.