Selamlar,
Hesap kıyaslamanız bir yana 1-2 cevap bularak bunu düzelteceğinizi düşünmeniz bir yana doğrusu

Bir hesabın keşfetini sadece takipçi sayısı belirlemez: O gönderilerin atıldığı saatler, gönderi kalitesi gönderinin 15-20 dakikada aldığı etkileşim(yorum beğeni kaydetme paylaşma) gönderinin boyutu, kullanılan etiketler belirler.
Ayrıca bahsi geçen tüm uygulamalar sürekli olarak doğru bir şekilde yapılmalı ve hesabın keşfeti açık değilse açılmalı sonrada keşfetinin yükselmesi beklenmelidir.
Kısaca öyle yapsam düzelir mi böyle yapsam düzelir mi gibi soruların cevaplarıyla istediginiz rakamlara ulaşmanız söz konusu değil.
Şimdi hocam iyi yazmışsınız da kaydetme, beğeni, yorum gibi şeyler gösterim olacakki olacak. 31 k lık sayfada maximum 1000 gösterim alıyor oda etiketle. Dediğim gibi konsept değiştirmekten bıktım insanların gözüne gireyim diye. Şimdi bir uygulamayla kendim uğraşıp içerik üretiyorum yok yine tık demiyor. Ban yediğimi düşünüyorum ama keşfete etikete azda olsa çıkıyorum. Sebebini çözemedim gitti. Dün sponsorlu reklam verdim 9tl lik 35 kişi gelmiş. Keşfete düşsem sayfa ileriye dönük çok güzel olacak ama başaramıyorum..
Sabırdan başka çarem kalmadı. 😔
Değerli yorumun için teşekkür ederim..