Due to legal requirements in your country, we have restricted access to your profile on Facebook. This means that other people in your country cannot see your profile, and may not be able to interact with you over Messenger." Türkçesi Şudur"
( Ülkenizdeki yasal gereklilikler nedeniyle, Facebook'taki profilinize erişimi kısıtladık.
Bu, ülkenizdeki diğer kişilerin profilinizi göremediği ve sizinle Messenger üzerinden etkileşime geçemeyebileceği anlamına gelir.)

02.06.2020 tarihinde destek kutusuna şöyle bir mesaj geldi ekran görüntüsü ektedir. Nedendir ne içindir ne akla bunu yaptılar inanın anlamış değilim.. Bir çok kez sorun bildir yaptım ve Giriş yapamıyorum formunu gönderdim. Denemediğim Form kalmadı ama sorun aynı değişen bir şey yok 1 senedir bu şekilde Türkiyeden hiç kimse profilime giremiyor ve kimse benim paylaşımlarımı görmüyor. ( Fakat benim mesajlarım ulaşıyor Facebook Kullanıcı olarak )
Fakat Türkiye dışındakiler profilime girebiliyor ve mesajlarımı görüyor. inanın bu yazıyı okurken bu nasıl bir saçmalık diyeceksiniz ama böyle....

Konu hakkında bilgisi olan veya ücreti mukabilinde yardımcı olabilecek arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim.

Daha fazla bilgi alın tıkladığımda beni buraya yönlendiriyor. : https://www.facebook.com/help/1601435423440616