5-10 TL kaar içinde bu kadar zahmete girmez diye bir şey yok.
10 TL Kaar bıraksa günde 5 kişiye satsa : 50 TL yapar.
Bu sadece bir kategoride sattığı tek satış olur. Bunun gibi bir çok satış yaptığını düşünürseniz hiç'de az olmaz. Önemli olan satış miktarıdır. Ülkede 300 bin kişinin evinde bu ürünlere ihtiyaç varsa bunların 200 bini internetten satın alıyorsa bu adam belki az kaar elde edeyim daha çok kişiye ulaşayım diye düşünmüştür.
Hani sırf şu paketten 5 TL kar bırakıyorsa iyidir. Tabii ki bu tarz işlerde sürümden kazanılır. Kendi sitesi olsa sıkıntı değil de Trendyol olunca iade gelme ihtimali de var. İster istemez ekstra kargo ücreti de çıkacak illa ki.
Kar etmeyip satanlar da var. Çarkı nasıl döndürüyor bilmiyorum ama. Aklıma şu geliyor, ürünleri aldığı firmayla çok uzun ödeme vadeli (360 gün gibi) anlaşması vardır. Ürünleri erkenden elinden çıkarıp faiz ya da başka yolla parayı değerlendirerek kazanıyor olabilirler. Ama aldığı fiyata göre bakınca zararına satan firma var, biliyorum.
O da olabilir hocam. Ama bakıyorum kuş ürünlerinde fiyatlar çok oynak değil. Aşırı bir fiyat artışı yok gözlemlediğim kadarıyla toptan fiyatta.
Az kar çok sürüm denilen bir olay vardır magazanın ürün yelpazesi geniştir kargo sayı odaklı çalışıyordur. Günlük 250 300 kargo cıkarsa 5 TL kar bıraksa günlük 1500 TL yapar hocam
Haklısın hocam. O kadar kargo çıkıyorsa dediğin gibi sürümden dolayı kar eder.