berkaybudak0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu gibi bir durumda hesaptan kendim faturasını saklamak için bir alışveriş yapmam mantıklı olur mu peki hocam, kurtarma kısmına girdiğimde biraz inceledim ilk rp ile ilgili bilgileri soruyordu. Yoksa şuan faturayı saklamak için rp almam mantıksızmı olur
Şöyle belirteyim bir kaç ay önce kendimde X.xxx ₺ tutarında full + full valorant hesabımı sattım burdan birine forumdan yani kendisi direk devir işlemlerini tamamladı ve sorunsuz kullanıyor ben gidip tüm faturalarımı bulacam da onların hepsinin sıralı tarihleriyle fotoğraflarını atacam da riot bakacak vs yani bu süreç öyle tek fatura atmasıyla adama geri verilen bir süreç değil burda önemli olan şey , size mail değiştirirken verdiği o kod kendi mailine gelen kodu verdikten sonra o hesabı alması için tüm belgeleri A dan Z ye tutuyor olması lazım + olarak siz hesabı aldıktan sonra yapacağınız alışverişlerde faturalarınızı elbette ki saklayın fakat yine de hesaba erişimi kaybetmeniz durumunda ilk faturaları istenebilir ve bu şuan alım yaptığınız insanda bile olmaya bilir

bir kaç detay daha var bana profilimde ki whatsapp hattından ulaşın bir ücret beklentim yok kafanızdaki soru işaretleri kalksın gönül rahatlığıyla alışveriş yapın diye size anlatırım