EmrullahERTAS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bi bende mi çalışmadı?
Tam olarak nereye eklediniz kodu. Özel mesaj atın. Beraber kontrol edelim.

oguzhanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

hocam anlatım başarılı, eğlenceli fakat bilgilendirici değil. functions.php kodları ile jquery migrate i ve otomatik güncellemeleri kapattığınızı belirtmişsiniz fakat wp-config.php içerisinde cron işlemlerini, revizyon saklamayı, otomatik kaydı ve çöp kutusundaki içeriklerin 5 gün ardından silineceğinden bahsetmemişsiniz. Burası her ne kadar webmaster forumu olsa da bu detaylara hakim olmayan üyeler bulunmakta. İçeriğinizde kodların bunlara sebebiyet verdiğini ve bu şekilde daha optimize çalıştığını belirtmeniz kodları bilinçsizce ekleyecekler için faydalı olacaktır. Aksi halde Wordpress' in varsayılan olarak aktif olan otomatik kayıtları sayesinde yazdığı yazıyı sürekli kaydetmesi gerektiğini ve çöp kutusunda 5 günden fazla yazı kalması gerekiyor ise taslaklara taşıması gerektiğini bilmeyerek mağdur olabilir.
Eğlendirici ve başarılı bulduğunuz için teşekkür ederim. Aslında sonrasında söyledikleriniz için de teşekkür ederim. Çünkü haklısınız.
Bu varsayılan olmayan ayarların ne olduğuyla ile ilgili sayfalar dolusu bir konu yazabilirdim. Öyle yapmadım. Sebebini pek çoğumuz biliyoruz aslında.

Burası bir forum ve benim açtığım konunun içine, yüce bilginizle bir tane cevapta siz eklediğinizde gerçek anlamını taşımış olur.
Yada kafasında soru işareti olan sorar. Cevap vermek beni sevindirir.

Tüm yer yüzünde forumlar bu şekildedir hocam. Pek blog mantığı gibi düşünemeyiz.

Bu noktada, eklediğim kodların ne anlama geldiğini, her birini tek tek detaylandırarak konuya hakim olmayan arkadaşlara katkı sunmaya davet ediyorum sizi