son soruyu silebilirsiniz onun dışındakiler evet. hızlı iş görüyor onuda ekledim.
1. soru eğer mi box devamlı arkada açık ise geçiş saniyeliktir her seferinde açmakta max 2 3 saniye geciktirir.
2. soru evet
3. ben ilk aldığımda kumanda ile direk tv açıp kapatabiliyordum ancak bir süre sonra kumandayı sadece mi boxta kullanabilir oldum tv herhangi bir etkisi kalmadı
Kullanıyorum memnunum. Son soru hariç diğerleri hızlı(hdmi geçişi gibi düşün),evet. Hatta ve hatta 150 liraya kulakiçi kulaklık aldım yine Xiaomi marka, herkes demiş yok 5Ghz olmazsa kulaklıkta cızırtı oluyo o oluyo bu oluyo. ADSL internet kullanıyorum bluetooth ile mi box a bağladım sesi dışarı vermiyo kulağıma veriyo mis gibi. He kulaklık bozuldu başka sebeplerle ama olsun sonuçta sıkıntısız çalışıyodu. İlerde bi çift daha alabilirim güzel bir keyifti. Gece kimseyi rahatsız etmeden mis ler gibi dizi film izliyodum.
2 yılı geçti kullanıyorum.
1- Bunun mibox ile bir bağlantısı yok, uydu bir HDMI'da box farklı bir HDMI'da, TV kumandasından kaynak seçiyorsun. TV ne kadar hızlıysa o da o hızda.
2- Evet asistan geliyor, hiç kullanmadım.
Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim sağolun