ErdoganUrcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
coinler ile çok alakadar olan birisi değilim öncelikle sadece göz gezdiririm. Gördüğüm coin ler in genelde hep bir amacı var ve profesyonel siteleri var. Bu coin e baktığımız da amatör bir site ile karşılaşıyoruz. Amaç ne yok ne için üretildin neyi amaçlıyorsun vs hiç bir şey yok varsa da ben sitelerin de göremedim. Açıkçası bir amaç için çıkmakta coin ler ve profesyonel bir site hazırlanmakta ben bu şekil de gördüm hep. Ya da site kötü de olsa bir amaç vardı en azından. Dediğim gibi coin ler hakkında çok bilgili birisi değilim belki bu tarz herkesin üretebildiği coin türleri amatör siteler ile ve amaçsız şekilde çıkartılıyordur o konuda bir şey diyemiyorum. sitelerin de an itibari ile baktığım da 9.350.578 adet satılmış görülüyor bu rakam bile ne kadar doğrudur şeffaflığını bilmem. Çok tartışmaya açık olduklarını da sanmıyorum öyle olsalar zaten buraya konu açmışsın insanlar cevap yazmadan kilitliyorsun açıkçası zaten açık olsalar bazı şeylere konuyu kilitlemez yazılanlara cevap verirler di vs.

Yatırım işleri yok saya bileceğin paralar ile yapılır hocam açıkçası buraya yatırdığın parayı yok saya bilecek isen sorun yok zaten kazandırsa da kaybettirse de. Bazı şeyler beklenmedik şekil de ola biliyor bir bakmışsın kazandırır bir bakmışsın bir anda yok olmuş. Coin ler için yatırım tavsiyesi veremem zaten lakin umarım istediğiniz gibi değerlenir ve kazanırsınız. Ben sadece dışardan bakarak bilgi birikintim ile yorumladım kendimce belki de tamamen yanlış da yorumlamış ola bilirim belki de tamamen doğru da.

Unutmadan bazı şeyler vardır amaçsız şekilde çıkar ama gündem de dir işte o tür şeyler de bu coin ler in bir anda beklenmedik şekil de çok satılmasını sağlaya biliyor peker coin i misal gibi ama bu coin de oda yok
Hayirlisi olsun.Tesekkurler aciklama icin.Coin yeni,cok yollari var belli.Amaclari dolandirmak degilse uzun sure devam eder.Dedigim gibi beni uzmeycek bir miktar yatirdim ben.Tutarsa devam,tutmazsa paydos.