Cancomertler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence organik kavramı netleşmesi lazım, çekiliş kitlesi yada çeşitli sitelerden toplanan veri organik değildir bana göre organik demek etkileşimde bulunan doğal kullanıcı anlamına gelir bana göre tek organik kitle sayfaların gönderi altlarında etiketleyerek, hikayenin devamı bu sayfada diyerek kasması sonucu oluşur bana göre forumda anlam çelişkisi oluyor organik denince.
Önerim organik tanımının forum yönetimince düzenlenmesi, aykırı durumdaki satış yapanların ise cezalandırılması.
Yukarda belirttiğim şekilde kasacak sayfa sahipleri bu arada fiyatları tabiki smm den çok yüksek olacak ama bu şekilde kitle isteyen kişi sayısı bir hayli çok. Umarım yakında o tarz K başı kasımlar başlar (ÇEKİLİŞ İLE DEĞİL !)
Aynen sana katılıyorum. Bende bunu bahsediyorum. Yukarıdaki arkadaş gibi laf karmaşası yapan çok var. Önce Gerçek diyor sonra hepsi gerçek değil diyor. Veya organik kavramı çok karışıyor. Bence basit . Senin benim gibi insan evladı yazsa zaten çok net Bu satışlarda yasaklansın. Veya yönetime bir para ödesinler yönetim o adamlara imkan versin. Bizde o adamlardan alalım. Zaten dolandıran adam kendini belli ediyor. Saldırıya geçiyor hemen.