Calexsonic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin burada hakaret etme lüksün yok. Bu bir banlanma sebepidir. Bunu yönetim görmesi lazım. Siz full gerçek yazıyorsunuz sonra lafı geveleyip yok hepsi olmaz etmez diyorsunuz. Aynı sizin gibi kişilerden bahsediyoruz. Yukarıda ne yazdığınız gerçek. Ayrıca okuyunuz ben size sormuşum kanlı canlımı demişim " evet " öyle demeniz yeterdi. öyle sizin gibi yazan diye bir tabirinizde yok. Bu tarz kişilerin satış yapmasına karşıyım. Aynı bu şekilde hakkımızı arayınca hakaret küfürler gelmeye başlıyor. Tamda bundan bahsediyoruz.
Hocam benden hizmet almadan böyle bir konuşma tarzı lüksün yok. Siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz google diyorum ki takipçi hilesi yazın orada çıkan sitelerden birine giriş yapan üyeler diyorum. Bundan daha basit bir şey ne diyeyim? Siz benden almadan ******** gibi iftira atma gibi bir lükse sahip değilsiniz. Laflarınıza dikkat edin benden hizmet alırsınız. Beğenmezseniz iadeniz yapılır ben size zorla benden alın demiyorum. Başkasından alıp gelip beni onlarla bir tutuyorsunuz