Cuma günü iletişime geçmiştim, problem çözüldü bu gün
Yaptığım işlemleri anlatayım

(Not: Aşağıda ki işlemleri, adsense in bağlı olduğu ülkenin dilinde yaparsanız ve mümkünse o ülke lokasyonun dan (ip, vpn, vds ile) yaparsanız, iletişim formunun çıkma ihtimali daha yüksek oluyor)

(Ben yabancı adsense olduğu için, her ihtimale karşı Türkiye de devamlı kullandığım gmail adresimi adsense e yönetici olarak atadım (youtube ve google playde ödemeler için kredi kartı tanımlanmış hesaptı), ondan sonra yeni mail ile adsense e giriş yapıp iletişime geçtim)

Eğer kredi kartı ekli bir gmailiniz hesabınız yoksa, "pay.google.com" dan hesaba kredi kartınızı ekleyebilir ve playstore veya youtube ta kredi kartı ile 5 tl lik bir harcama yaparak kartınızı doğrulayabilirsiniz
(Not: Kredi kartı bilgilerinizi yeni tanımladıysanız, ve sizden kimlik doğrulaması istenirse, hesabınıza tanımladığınız kredi kartınızın extresini ve kimlik resminizi gönderirsiniz)

https://support.google.com/adsense/gethelp
sayfasından iletişime geçtim ben
(Not: İletişim formu hemen açılmayabilir, bazen topluluk sayfasına yönlendiriyor, açılmazsa sürekli girmeyi deneyin, ben açılana kadar defalarca denedim, eninde sonunda açılıyor.)

İşlemler;
Hata kodunu yazıp sonraki adım diyoruz

"Adsense hesabıyla ilgili sorunları" işaretleyip sonraki adım diyoruz

Enson açılan contact sayfasında gerekli bilgileri doldurduktan sonra mesajımızı gönderebiliriz

Mesaj kısmına şunu yazdım;
"Hello Payments Team,
I cannot perform account verification. When I try to add a bank account, I get the error [OR-BAIH-01]. My Publisher ID: pub-***********************
Thank you for your dear helps. "

Bu gün şu mail geldi ve sorun çözüldü
"Hi A***,
How are you? I hope you are keeping well!
Thank you so much for your patience.

I am writing to provide you an update regarding you were having issue to add a payment method.
The corresponding team has completed the investigation and the error has been fixed. Hence, you should be able to add a payment method to your account now.

However, please do not hesitate to let me know if the problem could not be resolved. I would be more than happy to conduct a further investigation for you.

Feel free to let us know if there is anything else we could help you with!"