Yok çünkü burada aldıklarınızın %90'ı başka yerden api ile servisi çekmiş kişiler. Kendileri bile datanın ne durumda olduğunu bilmiyorlar görünce de zaten onlarda para verip aldığı yani size komisyonla sattıkları için iade etmiyorlar. Servisin gerçek sahibi olunca çok da önemli değil para vermediğimiz için kimseye bana bot deseniz imkansız diyerek tek tek whatsapptan görüntülerini atıyorum hoş diyen yokta en son bir yıl önce biri söyledi bu şekilde çözmüştük. Sanırım başka bir yerden daha takipçi almış oradan bot geliyordu. Neyse işin özü önemli olan kendi servisi kendi userları olan insanlar. Ayrıca zaten kendi servisim örnek var ama ben artık takipçi satmıyorum userları çok fazla patlatıyor yorum,beğeni ve kaydet işi yapıyorum sadece. O yüzden bot atmak zorundalar userler patlayıp duruyor vs vs. O yüzden bu iişler artık eskisi gibi kolay değil. Eskiden hiç unutmam 6 yıl önce birine 10k takipçi atınca adamın beğenileri 0 dan 100 e kadar çıkardı. Ama ozamanın parasıyla iyi fiyata satıyorduk nereden nereye. Bu arada işin püf noktası da bu iyi paraya satıyorduk sonra malum w ile başlayan forumda biri konu açtı dedi ki 10k takipçi 30 tl ve biz bittik herkes oradan almaya başladı öyle olunca ne oldu 10 kişi müşterimiz var 1000 müşteriye hitap etme durumunda kaldı sonra bir bir herkes patladı. Aslında en başta bu işi bitiren 10k 30 tl diye 4-5 yıl önce bas bas bağıranlar. Takipçi satışını doğru bulmuyorum tek amacınız hani görünüş açısından 10k yı geçmek olabilir sonrası boş ama gerçek insan arıyorsanız artık çok yanlış yerdesiniz takipçi satın almak ile.