Olan şey şu ne yazıkki açık açık söylüyorum ülkemizdeki kadınların %98i kendini dünya güzeli zanneder ve kriterlerini ararkende dünya yakışıklısı bir erkek bulmaya çalışırlar sorsan 1.90 uzun boylu karizmatik parası olan evi olan arabası olan bir erkek istiyoruz der ama kendisi 1.50 boyunda bücürüğün tekidir Sonra bu şartlarda bir erkek bulamayacığını anlayan kadınlar çünkü bu tarz erkekler evlenilecek değilde eğlenilecek tarzda olurlar ve zor bulunurlar sonra madem bulamadık bari parası olan birini alalımda en azından sevmeye çalışırız kafasına girdikleri için dediğiniz erkeklerle evleniyorlar

Yani burada önemli üç şey var
1- Ülkemizdeki kadınların büyük kısmı fazlasıyla egolu ve kendini prenses sanıp prenslerini arayış içerisindeler (Burdan sesleniyorum hiçbirzaman öyle prensler olmuyacak)
2- Hem yakışlılığın hemde paran yok yoksa hiçbir kız gözünde değerin olmuyor belki 100kişiden hem tipe hem maddiyata değer vermeyen 1-2 kız bulursun
3- Evde kalma korkusu madem sevdiğimizi alamıyoruz bulduğumuzla idare edeceğiz kafasına girip kriterler en aşağıya çekiliyor

Fakat ezelden beri söylüyorum söylemeyede devam edeceğim maddiyat için yanımda hiçbir kızın olmasını istemem Allah cümlemize varlıktada yokluktada bize güç katacak kadınlarla tanışmayı nasip etsin.

Bu söylediklerim %98lik kısım için %2 lik kısmı unutmayalım lütfen