CeMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
UK hesaplarda parası yatan oldu mu?
Nova27000 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok hocam yatmadı işlemede girmedi bende anlamadım neden bu şekil oldu. Tr hesap sorunsuz yattı.
barisyildiz098 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ingiltere ödemeleri hala niye yatmadı bilgisi olan varmı sizinki yatımı hocam @Nova27000;
ru1ns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazançlarım daha hesap bakiyeme eklenmedi bile. Problem nedir çözemedim
F4t1hckr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ediyorum hocam bilgilendirdiğiniz için 1 ay bekleyeceğiz artık sağolun iyi günler dilerim
mryvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rahat ol hocam bende de bir zamanlar öyleydi.
Yani çok büyük teknik hata yoksa sonraki ay geliyor.
Benzer olayları yaşamıştım ama sonraki ay ödeme ardı ardına gelmişti.
Yine aynı şekilde olacağını düşünüyorum ama tabi ki işin içinde google var. Kesin şöyle olucak böyle olucak diye konuşulamıyor.

Ayrıca bende yeni ödeme yöntemi eklenebiliyorken seninle aynı durumdayım ödeme gelmedi hiç işlem yok. Yani yüksek ihtimalle sistemlerinde bir tıkanıklık söz konusu.
mryvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonraki aya kaldık.
Bari sonraki ay alabilsek parayı.
polatcelil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TR hesapta sorun yok dün yattı, ABD hesapta da sorun yok bugün geldi, Ancak bir ABD Adsense hesabında halen "Bu fatura dönemine ilişkin herhangi bir işleminiz yok" bilgisi veriyor. Ne gelen mail var nede Adsense ödemeler panelinde, Otomatik ödeme bekliyor uyarısı var. İşin ilginç kısmı halen bakiye olarak geçen ayın bakiyesi görülüyor. Yani sıfırlama olmadı. Bunca yıldır ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum.

Sanırım hesapta sorun yaşanacak.
uk hesap sahipleri son durumunuz nedir hesabı banlanan veya ödemesi gelen var mı