nmnkra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar arkadaşlar, ben kendi projelerim için güzel hosting kullanıyorum. Ve güzel hosting kullanmaya da devam etmeyi düşünüyorum. Ancak ablamın basit ve küçük bir sitesi var, şimdiye kadar o da güzel hostingde bariniyordu. Bu ay hostingi yenilememiz gerekiyor. Basit bir site olduğu için hosting yenileme ücreti fazla gelmeye başladı. Bu nedenle daha uygun fiyatlı ama guvenilir, müşteri odaklı çalışan ve bize sıkıntı yaşatmayacak bir hosting arıyoruz. guzel.net.tr'deki wp - mini paketini kullanıyorduk. Bu pakete denk veya biraz daha düşük paket olabilir.
Merhabalar,

İhtiyaçlarınız için uygun ve ekonomik olduğunu düşündüğümüz sınırsız web hosting paketlerimize https://www.verigom.com/web-hosting adresinden ulaşabilir ve kontrol edebilirsiniz. Web sitemizdeki Advanced & Premium isimli paketleri 12 veya 24 aylık satın almanız durumunda ücretsiz .COM Alan Adı Kaydı hediye edilmektedir.

Hosting Hizmeti Ortak Özellikleri ;

Ücretsiz Site Taşıma,
Ücretsiz SSL Sertifikası,
Günlük Yedekleme,
Hızlı Teknik Destek,
cPanel Kontrol Paneli,
Özel Name Server Kullanabilme İmkanı,
WordPress LSCache Sistemi,
LiteSpeed - MariaDB - CloudLinux,
İstanbul TIER III+ Verimerkezi

Hizmet ile ilgili sormak ve bilgi almak istediğiniz farklı bir konu var ise web sitemiz üzerindeki canlı destek & iletişim numarasından tarafımıza ulaşarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Verigom