Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumun meshur onde giden partizan akp'li bahadiri kaale almayin hocam. Ne anlatirsaniz anlatin, o nemalandigi yeri savunmadan duramaz....
Böyle konuları seviyorum valla engellenecek kişileri tespit etmek için çok iyi oluyor. Teşekkür ederim Misafir;

ejder024 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda ben devletin sonuna kadar arkasındayım. Sigortalı çalışan ve pandemi sürecinde çalışamayan çoğu insan nakdi destek ve kçö yardımı ile para verdiler. Arada iş yerlerini yapığı kurnazlık sayesinde para alamayanlar olduysa da bu da iş verenlerin suçu. Ben kendi şahsım neredeyse 8 aydır çalışmıyorum ve her ay devlet kçö maaşımı tam gününde yatırıyor. Eğer devlet bu yardımı yapmış olmazsa ne taksitlerimi ödeyebilirdim ne de geçimimi sağlayabilirdim. Bende yeri gelince eleştiriyorum ama bu konuda eleştirecek bir şey bulamadım.
Sene olmuş 2021 hala şu KÇÖ, işsizlik maaşı vs bunları gösterip de hükümet güzellemesi yapanlar var. Arkadaşlar tamam laf söyletmek istemiyorsunuz da az biraz maaşınızdan neler kesiliyor bi inceleyin bakın Allah aşkına ya. O paralar size devlet tarafından kasadan verilmiyor zaten aldığınız maaştan çalıştığınız süreçte çok daha fazlası kesiliyor. 10 kesip işsiz kaldığınızda 1'ini geri veriyorlar sonra adamlar olmasa işsiz kaldığımız dönemde ne yapardık diyorsunuz. Ayrıca KÇÖ'nün zararlarını henüz görmeye başlamadınız. Atıyorum işten çıkarma yasağı bittiğinde işten çıkarıldınız ve normalde 2000 TL işsizlik maaşı almanız gerekiyordu. O rakam düşecek 1500 TL'lere. Bunun gibi bir çok zararı var tamam bu dönemde kötü değil ancak uzun vadede zararları çok daha fazla olacaktır.