TekLanDC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu ile ilgili gerekli araştırmaları bence firmayı arayarak elinizdeki deliller ile birlikte araştırılmasını (log kayıtlarının incelenmesini) sağlayabilir ve sonrasında gerekli merciiler için savcılık yoluna başvurabilirsiniz.
Ama konu ile ilgili işinde uzman bir avukat şart
Önerinizi ilettim. Banka bilgilerini bildiğimiz için suç duyurusunda bulunabiliriz aslında.

Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Mail kullanan bilgisayarlarda virüs taraması yapılması;
2. cPanel'i kullanan bilgisayarda virüs taraması yapılması;
3. Hosting şirketine kaydolurken verdiğiniz mail adresini kullanan bilgisayarlarda virüs taraması yapılması;

4. Mail şifrelerinin değiştirilmesi;
5. cPanel şifrelerinin değiştirilmesi;
6. Hosting şirketinin kullanıcı panelinin şifrelerinin değiştirilmesi.

Bu durum şifrenizin çalınmasıyla oluşur ve hosting şirketinin bu konuda suçlanmaması gerekir çünkü hosting şirketi de sizin mail şifrelerinizi ya da cPanel şifrelerinizi göremez. Dolayısıyla şifre çalınıyorsa yukarıdaki önlemlerin alınması gerekir. Bilgisayarda virüs varsa şifrenin ne kadar güçlü olduğunun önemi kalmıyor.
Yok hocam hosting firması suçlamadım zaten. Aklıma gelenleri söyledim. Teşekkür ederim önerileriniz için.

webtasarimcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Ödeme için İLETİCİ ile yollanan hesap numarasına ulaşabiliyormusunuz ?

Sanırım 6-7 sene kadar önceydi. Kurumsal mail kullanan bir müşterimizde de bu durum olmuştu ve firmanın bir çalışanının bu durumu yaptığını tespit etmişlerdi.

Sizde hesap bilgisine ulaşarak kontrol sağlayabilirsiniz. Bunun haricinde BARTUC gayet iyi özetlemiş durumu
İstanbulda bir hesapmış sanırım. Konuyla ilgili şikayette bulunmak en iyisi olacak sanırım.