Aynen bu şekilde bir savunma hazırladım zaten. Hem de ekran resmi çekerek koydum. Gerekirse youtube hesabına hakimle beraber girip kendisinin bizzat kapatıp açmasını sağlicam. Ama işte bu konu tek başına yeterli olur mu bilmiyorum. 6-7 savunma hazırladım ama hayırlısı. Son 1 ay kaldı mahkemeye.
Evet bu ayarları dosyama ekledim resimleriyle beraber. Yukarda dediğim gibi gerekirse hakimle beraber aç kapa yapacaz. Yazıyı da okicam. Teşekkürler...
Teşekkürler...
Aynen öyle. Aynı müzik şirketi birçok kişiye dava açmış para koparmaya çalışıyor. Müzik şirketinin sahibi ünlü bir bayan sanatçı. Kendisine ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım malesef. Keşke biri bu konuda destek olabilseydi de konuşsaydı. Ünlülere ulaşmaya çalıştım ama mesajlarımı gôrmüyorlar bile...
Gecmis olsun hocam. Korkma davayi kaybetmezsin. Zaten onlar mahkemeye gitmekten korkacagini dusundukleri icin yildirma politikasi uyguluyorlar. Mahkemede facebooka eklenen sarki sozlerini de dava ettiniz mi diye sorun karsi tarafa, nasil kem kum edecekler goreceksiniz. Bu arada sanatcinin soyadi a..umu? Onun ekibi de bu tarz seylere basladi diye duymustum.