Site adresi : PM ile sadece ciddi alıcılara verilecektir.
Sitenin aylık getirisi: 9000-45000 TL arası(detayları altta açıklayacağım)
Sitenin açılış tarihi: 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: oyun serveri
Günlük hit sayısı: 300-500 kullanıcı
Ziyaretçi kaynağı: %64 Arama - %23 Direkt - %5 reklam
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: -
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site adresi, site yazılımı, müşteriler, gereken ek yazılımlar ve makinalar ile beraber satılıktır.
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok(Kendi yazılımımız)
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

İstenen Fiyat : 200.000 TL(Makinalar hariç), 400.000 TL(Cihazlar dahil), 750.000 TL(Cihazlar ve /22 ip adresi dahil)
Satış sebebi : Yazılımcıyım ve yurt dışında bir şirketten sponsorlu teklif aldım önümde ki 6-10 ay içerisinde yurt dışına taşınma planım var ve aktif olarak remote bir şekilde firmaya çalışmaya başladım. Bu sebeple artık bu işleri yönetecek ilgilenecek vaktim kalmadı. 2008 den beri bu sektörün içerisindeyim ve bırakmak açıkcası benim için biraz garip hissettiriyor fakat yükselen dolar kurunun da etkisiyle bu işe devam etmek benim için sadece yanlış bir kariyer çizme niteliğinde olacaktır.

Detaylı açıklama
Site adresini sadece ciddi alıcılarla paylaşacağım, satışını yaptığımız sektör her ne kadar r10 la ilişkili olmasa da sitemiz satışını yaptığımız sektörlerde markadır ve bilinirliği yüksektir, dolayısıyla marka bilinirliğini zedeleyebileceği için hiç bir isim paylaşımı yapılmasını uygun görmedim.
Bahsi geçen ürünler 2 site üzerinden satışı yapılmaktadır, her site farklı bir sektöre yönelik açılmıştır, örn: x server için x sitesi, y server için y sitesi ürünleri ve siteleri paylaşmıyorum pm ile ileteceğim dediğim gibi.
Sattığımız siteler 2016 dan bu yana bir çok yayıncı tarafından sadece ürün karşılığında reklamı yapılmış olup bu dönemlerde ciroyu %200 oranında yükseltmiştir fakat gerek yayıncılara ulaşma zorluğu gerek takibi sebebiyle tarafımız bu tür çalışmalarla pek ilgilenmemiştik.

Satış, kurulum kısımları tamamen otomatik olup elle bir müdahale hiç bir şekilde gerekmemektedir.
Fakat satılan ürünün desteğini vermek için elbette bir ekip çalıştırmak gerekmektedir, mevcutta part-time çalışan arkadaşlarımız mevcut alıcı kişi bu arkadaşlarla devam edebilir veya kendi ekibini kurabilir.
Alındıktan sonra 45 gün kadar çıkan sorunlarla ilgili bizzat tarafım yardımcı olacağım. Bu süre bitişinde de elbette yardımı kesmeyeceğim fakat herhangi bir yardım garantisi veremiyorum.

Aklınıza takılabilecek cevaplamak istediğim bazı sorular
- İP leri almak zorunda mıyım?
+Hayır değilsin, fakat oyun serverlarının doluluğu ip değişimi yapılırsa baya bir düşecektir bu sebeple yüksek bir müşteri kaybı yaşanabilir. Bunu göz önünde bulundurmak çok önemli.

-Cihazları almak zorunda mıyım?
+Hayır, kendi cihazlarınız var ise bu cihazlara kurulumu tek sefere mahsus olmak üzere ücretsiz yapabilirim, gerekli tüm taşımaları yaparız yeni cihaz kurulumu için gerekli dökümanları da tarafınıza iletirim yeni sunucuları bu şekilde kurabilirsiniz, gerisi zaten linux administration bilginize kalmış(dosya taşımalar, vb.)

-Çıkabilecek sorunlar/riskler neler?
+DDOS alabilirsiniz, fakat mevcut çözümü kullanmaya devam ettiğiniz müddetçe bu sizin için sorun olmayacaktır, hali hazırda kurulu 2 adet mikrotik firewall mevcut ve yurt dışı koruması voxility tarafından sunulmakta, tr dns atakları ve yüksek boyutlu amplification atakları için mevcut veri merkezimiz çözüm sunmakta. Diğer riskler herhangi bir fiziksel işle aynıdır, cihazlarda olabilecek elektronik sorunlar vs.

-Sizin cihazlarınızı alsak sorun yaşar mıyız? Yeni mi?
+Tüm cihazlarımız geçtiğimiz 3 ay içerisinde yenilendi oyun serveri hostlamak için uygun yüksek GHz li işlemciler, nvme ssd, yüksek ram kapasitesi ve 3u rack kasalar şeklinde veri merkezinde çalışmakta. Yani muhtemelen önünüzde ki 2-3 yıl hiç bir şekilde cihazla alakalı sorun yaşamayacaksınızdır.

-Şirket devri yapılacak mı?
+Hayır, sahış şirketi olduğundan ve aktif olarak yazılım işi amacıyla şirketi kullanmaya devam ettiğimizden şirket devri yapılmayacaktır, noter huzurunda bir sözleşme ile sitelerin, cihazların ve alınan diğer şeylerin devri sağlanır.

-Yüz yüze görüşmek istiyorum hangi şehirdesiniz?
+Şu an için istanbulda ikamet ediyorum, tarafıma pm atarak adres talep edebilirsiniz yüz yüze görüşebiliriz.

Diğer aklınıza takılabilecek tüm sorular için iletişime geçebilir tarafımdan bilgi alabilirsiniz.