Facebook MarketPlace botumuz excel'e kayıt eden bilgileri belirlediğiniz aralıklar da paylaşmayı sağlıyor kolay kullanışı ile sizin işinizi botlar yapsın.
- Resim Özgünleştirme
- Spam Koruması
- Lokasyon Seçme
- İstediğiniz Kategoride Paylaşma Özelliği
- E Ticaret Sitenizdeki ürünleri Letgo veya Facebook MarketPlace Sosyal Medyalarda paylaşımı
Öncelikle SEBİH Hocama teşekkür etmek istiyorum. Kendisinden aldığım 2.bot yazılımı, Letgo paylaşım botunda olduğu gibi bu botta tüm isteklerimi karşılayıp Büyük bir iş yükünden kurtarıyor.. 1 Kere listeyi hazırlamanız yeterli daha sonra ister tüm şehirlerde isterseniz sizin belirlediğiniz şehirde paylaşım yapıyor. İster Seri şekilde İsterseniz zaman ayarlı şekilde ürünlerimi sürekli paylaştırıyorum. Günlük 100-200 ilan paylaşıyorum kusursuz şekilde çalışıyor, Programda istekler doğrultusunda güncelleme de yapıyor. İlan paylaşımı yapan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.
( Ayrıca satış sonrası düzenli olarak programdan memnun musunuz ? diye sorması Farkını ortaya koyuyor. )
Özetle Kendisi de Yaptığı Yazılımda Çok ama Çok Kaliteli Düşünmeden Alabilirsiniz.