işte sizin gibi insanlar hep hata görür, eleştirir. heves kırmaya çalışır, sen kötüsün der, bu içten içe bir kıskançlık belirtisidir. çalıştığım şirketlerde senin gibilerle çok karşılaştım merak etme
dikkat et saldıran hep sensin, tartışma, polemik yaratan vs. adam sana riski biliyorum diyor hala ısrar ediyor 'bu risk değil başka bir şeydir' çok bilmiş arkadaşım sana mı kaldı? gidin eleştircek uğraşacak başka şeyler bulun küçük dünyanızla hayatımı meşgul etmeyin.

HelloWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 şirketiniz var markalara danışmanlık falan yapıyorsunuz ama yeni tanıştığınız/tanımadığınız insanlara sen veya dostum diyerek hitap etmemeniz gerektiği bilmiyorsunuz. İmla ve yazım kurallarından bihabersiniz ve insanlara olan yaklaşımınız, üslubunuz oldukça kötü. Ayrıca insanlara dostum diye hitap ederek dostane olunmaz.

Size sadece konunuzla ilgili cevap yazdık ve kendi fikirlerimizi sunduk. Sizi kıskandığımı nereden çıkardınız? Beni tanıyor musunuz ki neler yaptığımı biliyorsunuz?

Burada hiç kimse sizi engellemeye çalışmıyor veya kıskanmıyor, bundan emin olabilirsiniz.

"Bu tiplerle", "baba yoldan devammmm" .. Evet bu üslupla son gaz devam edebilirsiniz ama bizden uzak olursanız çok sevinirim.