SeOnline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sana dostum diyen insana bile ben senin dostun değilim uslubunuza dikkat edin diyen DOSTANE birisin ) gidin sinirinizi dışarda atın, bu lafım sadece sana değil bilgi veriyorum ayağına aklı sıra küçük görmeye çalışan kişilere de söylüyorum bu konu altında. gidin kendinizi geliştirin, kendinizi yeni gelir kapıları yaratın. insanları küçük görmeyin, kıskanmayın. ben hayatım boyunca kendimi her konuda geliştirdim 2 adet şirketim var. bir sürü markaya danışmanlık veriyorum. bilgi almak için girdim fakat yardım etmek isteyen değil kendini küheylan zanneden tiplerle karşılaştım, ve burası bu konuların tartışıldığı bir bilgi platform hem de çok komik:) işte bizim gelişmememizin sebebi hep bu... hayatım boyunca bu tiplerle defalarca karşılaşmama rağmen kimse beni engelleyemedi ya da hevesimi kıramadı. baba bildiği yoldan devammm
2 şirketiniz var markalara danışmanlık falan yapıyorsunuz ama yeni tanıştığınız/tanımadığınız insanlara sen veya dostum diyerek hitap etmemeniz gerektiği bilmiyorsunuz. İmla ve yazım kurallarından bihabersiniz ve insanlara olan yaklaşımınız, üslubunuz oldukça kötü. Ayrıca insanlara dostum diye hitap ederek dostane olunmaz.

Size sadece konunuzla ilgili cevap yazdık ve kendi fikirlerimizi sunduk. Sizi kıskandığımı nereden çıkardınız? Beni tanıyor musunuz ki neler yaptığımı biliyorsunuz?

Burada hiç kimse sizi engellemeye çalışmıyor veya kıskanmıyor, bundan emin olabilirsiniz.

"Bu tiplerle", "baba yoldan devammmm" .. Evet bu üslupla son gaz devam edebilirsiniz ama bizden uzak olursanız çok sevinirim.