sana dostum diyen insana bile ben senin dostun değilim uslubunuza dikkat edin diyen DOSTANE birisin ) gidin sinirinizi dışarda atın, bu lafım sadece sana değil bilgi veriyorum ayağına aklı sıra küçük görmeye çalışan kişilere de söylüyorum bu konu altında. gidin kendinizi geliştirin, kendinizi yeni gelir kapıları yaratın. insanları küçük görmeyin, kıskanmayın. ben hayatım boyunca kendimi her konuda geliştirdim 2 adet şirketim var. bir sürü markaya danışmanlık veriyorum. bilgi almak için girdim fakat yardım etmek isteyen değil kendini küheylan zanneden tiplerle karşılaştım, ve burası bu konuların tartışıldığı bir bilgi platform hem de çok komik:) işte bizim gelişmememizin sebebi hep bu... hayatım boyunca bu tiplerle defalarca karşılaşmama rağmen kimse beni engelleyemedi ya da hevesimi kıramadı. baba bildiği yoldan devammm

HelloWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Halen aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz. Halen hatalarınızı örtmeye çalışıyorsunuz. Benim kimseyi zan altında bıraktığım yok. Bu konular defalarca konuşuldu. Herkes de bu işlerin nasıl olduğunu biliyor. Riskini alan alır, ben sadece uyardım. İlk defa değil de daha önce de uyardım.
"Bu risk almak değildir, bu farklı bir şeydir". Çok riskli, kendini bile bile ateşe atmak anlamında kullandım. Siz nasıl yorumladınız bilmiyorum.

Niyetiniz ortada. İstediğiniz kadar report edebilirsiniz. Moderatör arkadaşlar bunu anlayacaktır. Ben de sizi üslubunuzdan dolayı report ettim. 4 yıldır forumdayım ve neredeyse hiç kimseyle bir sorunum olmadı çok şükür. Bu zamana kadar onlarca kişiye elimden geldiğince yardımcı oldum ve onlar da aynı şekilde yardımcı oldular sağolsunlar.