SeOnline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
****Yurt dışı bir adsense hesabı açtığınızda hangi adres bilgilerini gireceksiniz söyler misiniz? Eğer yurt dışında bir mülkünüz veya tanıdığınız yoksa hesabınızı sahte bilgilerle oluşturacaksınız. Bu risk almak değildir. Bu farklı bir şeydir.*****
bu cümle sana ait. sadece riskli olduğunu belirttin, ben de riskli olduğunu biliyorum dememe rağmen bu risk değil başka bir şeydir. diyorsun. başka bir şeydir kelimesini olumlu bir şey için yazmadığın apaçık ortada.. sen burda forumu, yurtdışı adsense ile ilgili bilgi almaya çalışan herkesi zan altında bırakıyorsun. yasadışı bir şey olsa neden yurtdışı adsense le ilgili başlık ve kategori var o zaman r10'da! bu yazdığını admine report ettim, bilgin olsun. hesabında 2019dan kalma ve kullanılmayan bir hesap büyük ihtimalle birisinin yönlendirmesiyle başlığa gelip başlığı sabote etmeye gelen birisin. neyse adminler değerlendirir onu da.
Halen aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz. Halen hatalarınızı örtmeye çalışıyorsunuz. Benim kimseyi zan altında bıraktığım yok. Bu konular defalarca konuşuldu. Herkes de bu işlerin nasıl olduğunu biliyor. Riskini alan alır, ben sadece uyardım. İlk defa değil de daha önce de uyardım.
"Bu risk almak değildir, bu farklı bir şeydir". Çok riskli, kendini bile bile ateşe atmak anlamında kullandım. Siz nasıl yorumladınız bilmiyorum.

Niyetiniz ortada. İstediğiniz kadar report edebilirsiniz. Moderatör arkadaşlar bunu anlayacaktır. Ben de sizi üslubunuzdan dolayı report ettim. 4 yıldır forumdayım ve neredeyse hiç kimseyle bir sorunum olmadı çok şükür. Bu zamana kadar onlarca kişiye elimden geldiğince yardımcı oldum ve onlar da aynı şekilde yardımcı oldular sağolsunlar.