sana hesap mı vereceğim dostum? sana burda malvarlığımı yada oturumum olduğu ülkeleri mi sayacağım? risk benim işlem benim, ben senin söylediğin bilgiler yanlış demedim. benim sorumun cevabı olmayan bilgileri yazıyorsun burda.
Ben sizin dostunuz falan değilim, hitap şeklinize de dikkat edin. Burada bir soru sormuşsunuz ve ilk mesajımda diğer arkadaşların da belirttiği gibi adsense hesabının açıldığı ülkenin değil hitin nereden geldiğinin önemli olduğunu belirttim. İster USA'den açın, ister irlandadan isterseniz de kanadadan açın ..
"İnsanlık namına da" sizi ayrıca kazanç açısından pek bir avantajı olmadığı için bulunduğunuz ülkeden farklı bir ülke ile adsense hesabı açmanın riskli olduğunu belirttim. Halen sanki konudaki arkadaşlar bilmeden konuşuyormuşlar gibi bilgisi olan yazsın falan diyorsunuz.
Ne yaparsanız yapın, kimsenin zamanını çalmayın. Bu üslubunuzla da bundan sonra açtığınız konularda o çok aradığınız bilgi sahibi olan insanların sizinle tekrardan ilgileneceğini de pek sanmıyorum.