Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Adsense hesabımı kendi isteğimle kapadım. Adsense hesabını kapadıktan 1 ay sonra şöyle bir mail geldi;

Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir online ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yüzden, bazen kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, hesabınızda (Yayıncı Kodu: ********) geçersiz trafik veya işlem tespit edildiği için hesabınız devre dışı bırakılmıştır. Bu nedenle, AdSense'e bağlı olarak çalışan ürünler (ör. AdMob ve YouTube) üzerinden reklam yayınlama ve para kazanma işlevleri de devre dışı bırakılacaktır.
Anlamadım sitede reklam bile yoktu hesabı ben kapatmıştım zaten nasıl böyle bir şey olabilir??? Ayrıca herhangi bot, hit vs durumuda olmadı. Neyse şimdi yeni bir adsense hesabına bu siteyi ekleyebilir miyim? Domain banlanmışmıdır acaba daha önce başına böyle birşey gelen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler...