tab2yunus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle projeniz hayırlı olsun hocam, siteniz google news kayıtlı ise ve ben instagram kullanıcı adımı sitenizde nick olarak kullanıp ve makale içine-sonuna instagram linkimi yapıştırırsam (örneğin yazar iletişim bilgileri vs vs.) mavi tik alma ihtimalim oluşur mu?
Güzel dilekleriniz için sağolun. Sitemiz google news kayıtlı ve yandex zen kayıtlı. Bir yazıda 1 link izin veriyoruz en alta instagram linkinizi koyabilirsiniz bunda sorun yok. Mavi tik konusuna gelince bu iş için mutlaka araştırma yapmışsınızdır. Öyle bir sitede yayınlandınız diye alamazsınız. Ünlü olmanız lazım, bilinir kişi olmanız lazım vs. Ben sizi yine de yanıltmak istemem ama bence bilinir kişi değilseniz sakın kimseye geri iade şartı olmadan para vermeyin. Bu işi dürüst yapan arkadaşlar illa vardır ama bu işin kuralı belliyken insanlarla oynayan da çok. Ben mesela 1 milyon takipçili (organik) adım soyadım olan Twitter hesabıma bile alamamıştım. Bu konuyu da neden uzun yazdım. Bu iş parayla olacak bir iş değil gerçekten hak ediyorsanız veriyorlar. Ayrıca bu iş için en az 20-30 sitede (bu da garanti değil) yayınlanmanız lazım. Benim bu sitem harici 5 tane haber sitem var DA değerleri 50 üstü DR değerleri de 50 üstü. Bunlardan satın almak isterseniz PM gönderebilirsiniz. Ama tekrar söylüyorum bu sitelerimden aldığınızda da mavi tik alabilirsiniz demiyorum. İyi forumlar, size de şimdiden hayırlı olsun, inşallah istediğinize ulaşırsınız.