Dünden beri villa bakıyorum.Normal zaman olsa otel bakardım ama geçen sene villada tatil yapınca hiç otellere bakasım gelmedi bu sene.Sebeplerine gelince.Birincisi otel ile villa neredeyse aynı fiyata geliyor ve herşey bize özel.Havuz her gün temizleniyor bakımı yapılıyor bizden başka giren yok.Villaki neredeyse herşey yeni ve kullanılmamış oluyor ama yinede ben hijyen açısından havlu çarsaf filan götürüyorum..Daha bir sürü artısı daha var aslında..Eksilere gelince yiyecek sorununuz olur.Bu benim için sorun değil.Kahvaltılıklarımı alıcam..Akşam için mangallık malzememi alıcam.Öğlen dersen büyük ihtimal pazar günleri hariç her gün değişik sahile giderim yada çok hoşuma giden yerlere 3 4 gün giderim sonrasında değişik yerler ararım.Öğle yemeklerinide gittiğim yerlerde bi şekilde hallederim.Bu şekilde hem bir yere takılmamış oluyoruz hemde otele göre daha hijyenik tatilimizi yapmış oluyoruz.Bana mantıklı gelen her türlü şu an için villa.Sizinde villa araştırmanızı tavsiye ederim..
Not: Kalabalık sevmeyen birsiyim birazda villa tatili isteme sebebim bu.Fakat sizin için sorun olmazsa yanınıza bir aile daha bulun aynı villada kalın.Masrafınız direk yarıya inmiş olacak.
Keşke ben de bekar olsaydım da villa tatili yapsaydım

harika bir seçenek ama kadınlar için uygun değil. Biraz nefes alayım dinleneyim dediği anda onu yine mutfağa sokmak haksızlık olur
Hele çocuklarla daha zor. O yüzden otel düşündüm