Yeni açılan ve arama motorundan gelmeyen, sosyal medya veya direkt girilen YENİ eklenen sitelerde bu durum yaşanabiliyor.

Çözüm ise, otomatik reklamları kapatıp, siteye sadece 1 adet reklam kodu eklemek ve beklemek. Uzun süre beklemek. Aylarca beklemek.

Daha yeni 1 siteme 2 aya yakın kısıtlama geldi. Günlük trafiğim ise 3k civarıydı. Trafik hiç düşmedi. Her gün aynıydı. Sonra reklam kısıtlaması bir kaç gün geri geldi. Sonra tekrar geldi ve 1 ay kadar sürdü. Sonra tekrar geldi, bir kaç gün sonra reklamlar görünmeye başlandı. Nazar değmesin 1 haftadır kısıtlama yok.

Yani beklemek lazım. Başka Adsense hesabı açılsa da yine kısıtlama gelecek ve beklediğiniz o zamanları tekrar yaşamak zorunda kalacaksınız.