Selam arkadaşlar,
Gaziantep'te yaşayan bi kız arkadaşım var. Bu sene üniversite sınavına girecek. Güzel planlar içerisinde. Yazılım Mühendisliği istiyor. Tercihlerden yana sorun olmazsa başarabilecek kapasitede. Bunun için pc almak istiyor. Ailesi ile ilişkisi pek iyi değil. Ailesi pek desteklemiyor, kızın adına kararlar alıyorlar. İstemediği kişiyle erken evlendirme gibi gibi. Arkadaşım da kendi başına gelir elde etme çabasında. Boncuktan işlemeler vs yapıp satıyor. Örgü işi de var.

İnstagram sayfası açtık, maddi desteğimi kabul etmiyor. Kendisi başarmak istiyor. Sadece mentorluğumu kabul ediyor. Bu hususta da ben yardımcı oluyorum ona gelir elde etmesi ve bir şeyler başarabilmesi için. Satış yapamadığı için morali bozuluyor. Ailesi de engel oluyor satışı konusunda vs. Eve kargo gelse malzeme alsa o bile sorun oluyor. O derece diyebilirim.

Uzun zamandır R10'da bulunuyorum. Burası bi aile platformu benim için. İyi ki buradayım diyorum hep. Arkadaşım satışlarını Shopier üzerinden gerçekleştiriyor. Aşağıya Shopier market linkini bırakıcam. Beğendiğiniz ürün olursa satın alıp destek olabilirseniz eminim ki onun için ilaç olacaktır. Ürünler hep kendi el emeği. Destekleyebilirseniz şimdiden teşekkürlerimi sunarım. 🙏

Market Linki: Sayfaya Git

Instagram Linki: Tıkla Git