Geçen sene Isparta'da yapmıştım bedelli askerliğimi. En en en önemlisi temassız kart. Müthiş zaman kazandırır. Muhakkak ama muhakkak vatka alın, ayaklarınızı korur. Ayrıca bot alacağınız vakit kesinlikle bir numara büyük alın. Nakit para fazla almayın. Ben 100₺ nakit para ile gitmiştim 95₺ nakit para ile geri dönmüştüm. Nakit para pek işe yaramıyor. Pişikler için pudra muhakkak alın. Sıcaklarda gidecekseniz ve açık tenliyseniz muhakkak güneş kremi alın. Eğer güneş kremi olmasaydı 3. gün Snoop Dogg gibi olurdum büyük ihtimalle. Güneşin altında çok çok fazla bekleyeceksiniz. Bunların haricinde aklıma gelenler; traş seti, diş fırçası/macunu, tişört, eşofman, krem vs.

Orada ilk girişte bi'çok şeyi veriyorlar. Ancak çok kalitesiz oluyorlar. Herhangi bir şeyi yıkama imkanınız olmayacak orada. Ben kullan/at yapmıştım. Onun için fanila/boxer/çorap biraz fazla götürmüştüm. Ancak bi'tek o konuda hata yapmışım. Kantinde her şey vardı. Ve dışarıya göre çok ama çok daha ucuzdu.

Pandemi olduğu için maske kullanmanız zorunlu olacak. Yanınızda maske götürün. Ve maske aparatı muhakkak alın. Yoksa kulaklarınız bol bol yara olacak.

Şimdiden hayırlı tezkereler, sabırlar dilerim.

Bol bol izmarit toplayacaksınız.