Kepezde Özdilek Park'ın orada Fabrikalar Mahallesi var orada müstakil evler veya 2-3 katlı evler oluyor çoğu eski de olsa konum olarak güzel yerde bence. Yürüyerek Özdilek Park AVM, Özdilek'in yanındaki büyük mağazalar, Erasta AVM ve en önemlisi Tramvaya ulaşabilirsiniz. Şuan oranın fiyatları tam nasıl bilmiyorum ama konum olarak gerçekten güzel yerde bana göre.
Bir de Kepezde Çankaya Mahallesine bakabilirsiniz. Mazıdağı olarak da geçiyor sanırım, orada çok lüks yeni yeni binalar yapılıyor havuz da var çoğu sitede. Ama biraz aşağılarında vs. gecekondular var şehre inerken, çok tuhaf bir yerleşim orası

Etrafı beni pek ilgilendirmez diyorsanız oradan ev bakabilirsiniz, otobüsler geçiyor yine her yerden. Aracınız olursa da etrafla pek muhattap olmadan işinize gider gelirsiniz. Hatta oralardan hiç geçmeden, Seyir Terası'nın orada çevre yolu gibi bir yol var direkt semtten çıkışı sağlıyorsunuz dümdüz yoldan. Burayı da değerlendirebilirsiniz. Başka türlü de o fiyatlara o standartlarda ev bulamazsınız zaten hocam.
Çok teşekkür ederim hocam buraları inceleyeceğim.