Sanırım benzerini yaşıyoruz. İlaca asla yönelmeyin derim. Arkadaş ortamları ve alkolle ben biraz durumu dengeliyorum. Düşünmemi engelleyecek her türlü aktivite en sevdiklerim. Beyninizi tamamen çalıştıracağınız oyunlar oynayın. Hem düşünme bunalımından kurtarıyor hemde zihni canlı tutuyor. Yanlış anlamazsanız naçizane tavsiyem boş vakitlerinizde yazılım vb. aklınızı kullanarak para kazanabileceğiniz işlere yönelin. Bu zehir gibi kafayı motor üstünde heba etmeyin. İçinden çıkamadığınız bir derdiniz olunca işler iyice sarpa sarmaya başlıyor. Bir çözüm yolu düşünün ve o yola inanın. Onun geleceği zamanı beklemeye çalışın. Ben 24 yaşındayım 18 yaşımdan beri aktif yaşıyorum bu problemleri bazen delirecek gibi oluyorum ama bunu neşeyle birlikte dışarı veriyorum

. Ayrıca bazı hastalıklardan bahsedilmiş alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence biraz hızlı çalışan bir beyin ve gündelik hayatın problemlerinin birleşimi. Sorunlarınızı çözdüğünüz zaman o kadar rahatsız edici olmuyor en azından yeni bir sorun çıkana kadar